2000WAT vs. Pita

1 juni 2007


Bladda blog: Oorlog in het Vlaamse hiphop landschap. Gelukkig gebeuren de crew fights hier niet met wapens, maar via skills. de blogspot hiphop van hier meldt dat “de Mechelse rapper Pita een nieuwe track uitgebracht heeft ‘introheid’, als reactie op een nummer van de Antwerpse groep ‘2000 Watt’. Op de pita-space hoor je hoe de bekende vlaamse rapper reageert op de lines als ‘mij ziede nie op donna, rappe voor uw bomma’.”


Show-Arma Blog
: Oorlog in hiphopland! De Mechelse rapper Pita releaset een nieuwe track ‘introheid’ als reactie op een nummer van de Antwerpse groep ‘2000 Watt’. Op de pita-space hoor je hoe de bekende vlaamse rapper reageert op de lines als ‘mij ziede nie op donna, rappe voor uw bomma’. Er is een Battle aan het broeien in het Vlaamse hiphoplandschap. De bekende rapper Pita reageert op enkele rhymes van de onlangs onttroonde battlekampioen Rasss1 en betrekt dan ook zijn ‘running mate’ Baz, die ook een eitje te pellen heeft met diezelfde Rapper aangezien ook hij op de TienOmTeZien-single zomer aanwezig was. Het nummer dat de competitie veroorzaakte vindt je terug als bonus-nummer op de 9000sessies compilatie die vorige week uitkwam. De Antwerpse crew 2000 Watt, die bekent staat voor zijn ludieke provocaties, reageert alvast met een ‘wordt vervolgt’.