Jizz – Piraterij / III. The king is back

12 september 2007


Gratis Download! - Mensen die denken dat Kempi snel mixtapes uitbrengt, kennen Jizz nog niet. De derde mixtape in ongeveer een jaar tijd is af! De King is back en Nederland en Belgie zullen het weten ook. De tape heeft als titel simpelweg ‘3: The King is Back’. ‘III: The King is Back’ verschilt van zijn twee voorgangers omdat deze tape volledig op instrumentals is: van Game tot Az & van Ice Cube tot NTM. De tape zal 14 tracks tellen en en hierop wordt Jizz bijgestaan door: Tim, CC (VSOP), Kas, P. Gunz en eigen crew-leden Amer & Abdou. Net als de eerste twee mixtapes kan je de derde gratis downloaden.

De tracklist ziet er als volgt uit:
01. the king is back
02. blijf niet zitten ft. CC
03. loyaliteit
04. ik pleit
05. reality check pt. III ft. Amer
06. motherfucker
07. laatste dag
08. 1 nacht
09. Feiten op tafel
10. Oooh ft. P. Gunz
11. Klootzak ft. Kas
12. Return of the Kings ft. Tim
13. King of 2060 pt. II (100 bars)
Bonustrack: 01. Eerste dag ft. Abdou 

Download

Download!