2000WAT – Koekembak (Eigen Makelij)

26 juni 2008


Gratis download! Vooraleer de leden Pasi, Six-M en Rasss met 2000WAT begonnen, waren ze elk op hun beurt al actief in het hiphop milieu. Zij vulden hun dagen met wat graffiti spuiten, beats maken en nummers schrijven. Dj’s Mastafingaz & Crossfingaz, tegenwoordig behorend tot de wereldtop in turntablism, maken samen met producer Eskeep de groep compleet…

Vooraleer de leden Pasi, Six-M en Rasss met 2000WAT begonnen, waren ze elk op hun beurt al actief in het hiphop milieu. Zij vulden hun dagen met wat graffiti spuiten, beats maken en nummers schrijven. Dj’s Mastafingaz & Crossfingaz, tegenwoordig behorend tot de wereldtop in turntablism, maken samen met producer Eskeep de groep compleet… 2007 was het jaar waarin zij onafhankelijk een hoger niveau bereikten. Naast hun regelmatige optredens, voorprogramma voor o.a. Jawat, Jiggy Dje, Sticks en De la Soul, zijn zij momenteel druk bezig met het opnemen van nummers en videoclips. Dit voor de release van hun debuut(album) ‘Koekembak’.

2000WAT is zeker niet vies van het rauwere werk. Een moderne sound en uiteenlopende invloeden typeren 2000WAT. Hoewel er veel Amerikaanse invloeden in de hiphopcultuur aanwezig zijn, kiezen zij resoluut voor hiphop in hun eigen taal. Het dagelijkse leven geeft hen de inspiratie. Het zijn beats en rijms, 100% eigen makelij. Als tweeduzendwat dropt, dan is’t KOEKEMBAK.

Preview

Tracklist 2000WAT – Koekembak

  01. Intro ft. Malik Dawg (Prod. Rasss) *
  02. Twee Trippel Nul (Prod. Eskeep & Pasi)
  03. Gaan! (Prod. Mastafingaz)
  04. Grote Plannen ft. Hablando Solo & Saalkdawg (Prod. Rasss)
  05. Zonder Adem (Prod. Pasi & Rasss) *
  06. Stille Straten ft. Tourist & Seno (Prod. Rasss)
  07. Wie Zedde Gij ft. Perverz (Prod. Rasss)
  08. Freak ‘mijn kliek” (Prod. Rasss)
  09. België (Prod. Pasi)
  10. kOEkEMbAk ft. Chino (skit)
  11. kOEkEMbAk (Prod. Rasss)
  12. Ze Voelen Ons Niet (Prod. Pasi & Rasss)
  13. Eigen Makelij (Prod. Rasss) *
  14. De Karavaan ft. Chief (skit)
  15. De Karavaan ft. Chief, Meta, Dzl, Nag, Jizz, Kefta, Flowmatik & Schure (Prod. Mastafingaz)

Alle tracks gemixt door Ramon Tapia en gemasterd door Master Tradd.
Cuts; Crossfingaz * / Foto’s; Boy Kortekaas / Design; Fatso Grafix

Uitgegeven door vzw Eigen Makelij

Contact, bookings en bestellingen: mail naar info @ eigenmakelij.be

Video

2000WAT – Eigen Makelij (Koekembak 2008)

2000WAT – Gaan (Koekembak 2008)

Links

http://www.muziekcentrum.be/document.php?ID=5010

Download

Download!