Don Luca – Beats & Lyriek

Gratis download! Don Luca is terug: een jaar na het droppen van de Op Eige Krachte plaat met N.O.M. brengt hij nu zijn eerste solo album uit. De titel van de nieuwe schijf – Beats en Lyriek – is een weerspiegeling van Don Luca als artiest: hij neemt naast het rappen ook de hele productie van het album voor zijn rekening. Gastbijdrages komen van Pappa J, Canabio, Blanke Roy, Black, Ricca, Tiewai, Nupstr, Luigi en Ramona (Twix) en DJ Il Mago Peppe. Wil je een exemplaar van Beats en Lyriek op de kop tikken moet je er snel bij zijn, want er werden slechts 100 exemplaren gedrukt! Maar ook in het slechtste geval is er goed nieuws: je kan de dertien tracks (inclusief hoesje) helemaal gratis downloaden via Donluca’s website!

Tracklist

1. Wees welkom
2. Beats & Lyriek
3. Wa make? met Canabio
4. Zaterdag de 14de met Luigi & Romona
5. Als de zon met NupstR
6. Ves Pa Pa Pa
7. Genk stad deel II met Canabio
8. Onze roots met Mbl, Canabio & Brahim A.
9. Waarom met Canabio, Luigi & Ramona
10. Hoe echt?
11. Vermist met Blanke Roy & Papa J.
12. Over(v)al II met Canabio, Tiewai & Ricca
13. Laaif

DOWNLOAD HET VOLLEDIGE ALBUM OP WWW.DONLUCA.BE!