Don Luca – Beats en Lyriek (Limbolink 2009)

13 januari 2009


‘Beats & Lyriek’, zo heet de nieuwste van de Genkse rap-trots Don Luca, een schijfje met 13 songs over zijn leven, het leven in Genk, maar net zo goed regelmatig mijmeringen over de grote wereld. ‘Beat & Lyriek is een prima geproduced schijfje. Hier is overduidelijk aan gewerkt…

Met man én macht zelfs want Luca heeft verschillende gasten uitgenodigd om mee te chillen op zijn beats en rhymes zoals Tiewai, Riccca, Canabio en Blanke Roy. De Don ging zelfs letterlijk over de grenzen heen. Op ‘Beat & Lyriek’ valt uiteraard het niet te missen postnummer van Genk, maar gelukkig kijkt Luca ook verder dan zijn neus lang is. ‘Zaterdag de 14de’ is bijvoorbeeld een megagrappig nummer over hoe een dag compleet in de soep kan lopen en ‘Ves Pa Pa Pa’ is nu al een geheide klassieker op het internet. Nee, vandaag is geen schllllechte dag! Dankzij Don Luca. Hier kan je het album downloaden!