Don Luca – Beats & Lyriek (Rifraf 2009)

1 februari 2009


Zelden zo’n gepaste titel gezien. Don Luca is naast mc ook verantwoordelijk voor alle producties op deze plaat. En die producties zijn zondermeer degelijk. Degelijk, want Don Luca speelt op veilig en experimenteert nergens met vorm of tempo. Nu, dat is eerder een vaststelling dan een verwijt. Beats & Lyriek heeft een opvallend sterk middenluik met Genk Stad II, Onze Roots (Hartpijn rmx) en Waarom. De man is trouwens een oer-Limburgse rapper en soms werkt dat accent bijzonder efficiënt. De vraag is natuurlijk of de Don het plaatselijke ooit zal overstijgen, want Beats & Lyriek is natuurlijk in hoofdzaak bestemd voor de Limburgse lokale markt. Maar los daarvan: meer dan oké!

Review door (pvh) voor Rifraf (c) 2009

klik hier om Beats en Lyriek gratis te downloaden!