Cage – Puur

9 februari 2009


We moeten eerlijk zijn, er zijn maar bitter weinig dames in Vlaanderen die de mic op geskillde wijze (of uberhaupt) weten te hanteren. Maar dat is buiten Cage gerekend, een Brusselse femcee die met Puur een voorsmaakje serveert voor haar debuut album Schoon Schrift. Cage maakt haar beats zelf en omschrijft de stijl als basic, emotioneel en melancholisch. In haar raps meet ze zich de rol aan van ‘waarnemend onderzoekster’. Musiceren is voor haar uiteindelijk een noodzakelijkheid. Op Puur staan 8 tracks, en horen we collegiale bijdragen van rappers Sikkim, Ness en Scale. De demo is te koop voor 5 euro, meer info vind je op de Cage MySpace

Tracklist

01. Alles is niets (ft. Sikkim)
02. Woorden als daden (ft. Ness)
03. Uniek
04. Ik wil het weten
05. Twee types (ft. Scale)
06. Als ge nu goe kijkt (ft. Nix & Hippie Joe)
07. Veel moed