Online battle op Spittze.be

15 februari 2009


Lang geleden dat er nog eens een online battle georganiseerd werd. En voor wie daar op zat te wachten is er goed nieuws: binnenkort gaat Klakske Af van start, de eerste audio competitie op Spittze.be. Zestien mc’s zullen strijden in acht rondes onder het oog van een ervaren jury. Het is een topical competitie, wat wilt zeggen dat elke battletrack over een door Spittze.be opgegeven onderwerp zal moeten gaan. Elke ronde wordt van vier instrumentals voorzien, en de deelnemers zijn vrij om daaruit hun keuze te maken. De hoofdprijs houdt een cd pakket in, en een optreden op de eerstvolgende Spittze.be hiphop night. Schrijf je dus snel in, er zijn zoals gezegd maar zestien plaatsen. Maar vooraleer Klakske Af van start gaat is er uiteraard nog Spit It Out, de mc battle volgende week vrijdag, live in de Kavka in Antwerpen. Be there!