PT kroe – Plantrekkers

6 maart 2009


Gratis download! De Mechelse hiphopgroep PT kroe ontstond in 2001 en bestaat anno 2009 nog steeds uit Shockproof, Slome, Wanna en Tumult!, aangevuld met DJ Funkamentalist. Na jaren optreden en freestylen werd het voor de groep tijd om een eerste compilatie uit de grond te stampen, wat uiteindelijk resulteerde in Plannen op Termijn (2006). En na het solo-uitstapje van Shockproof met de Controverzen EP in 2008, is er nu dus een nieuwe PT schijf: Plantrekkers!

Luister

PT kroe – Harde Schijf

Tracklist

  01. Presentatie
  02. Harde Schijf
  03. Kwak en Boemel
  04. Plankenkoorts
  05. Het Laatste Woord
  06. De Stilte Spreekt

beats door Boca (1, 3, 5) en Mellow P (2, 4, 6)

Release Party @ Kruibeke

http://picasaweb.google.com/vlaamserap/HiphopTerWalleKruibeke#

Link

www.ptkroe.be

Download

Download!