Gratis vorming over omgaan met de media

16 april 2009


Zit je in een vereniging en heb je het moeilijk je activiteit in de media te krijgen? Wens je tips over hoe je moet omgaan met audiovisuele media? Wat zijn de valkuilen van het snel veranderende medialandschap? Hoe schrijf je een krachtig persbericht en hoe prikkel je een journalist om net naar jouw evenement te komen? Via welke kanalen bereik je de juiste doelgroep? Zijn dit vragen waarop je een antwoord wenst? Volg dan zeker de vorming ‘omgaan met media’. Carl Van Den Broeck, hoofdredacteur van de Knack, geeft tips en vertelt vanuit de praktijk hoe je de pers kan warm maken voor jouw activiteiten. Het Forum voor Amateurkunsten organiseert in elke provincie een vorming over ‘omgaan met de media’. Deze vorming is gratis.

Een overzicht van de vormingssessies:

  • Limburg: Hasselt, cultuurcentrum – dinsdag 12 mei (19u30- 21u30)
  • West-Vlaanderen: Brugge, vzw Moritoen – dinsdag 19 mei (19u30 – 21u30)
  • Oost-Vlaanderen: Gent, Stichting Lodewijk De Raet – donderdag 28 mei (19u30 – 21u30)
  • Antwerpen: Berchem, cultuurcentrum – donderdag 4 juni (19u30 –  21u30)
  • Vlaams-Brabant: Brussel, Zinnema (foyer) – donderdag 18 juni (19u30 – 21u30
)

Je kan inschrijven bij het Forum voor Amateurkunsten via anne.colpaert@amateurkunsten.be of telefonisch op 09/235.40.00.