Rijmtechniekers – Nergens Anders

Nergens Anders: het debuutalbum van Vlaamse hiphopact Rijmtechniekers — Leden Prev en Xspans traden de voorbij jaren aan met Wasteland en Het Verdikt (met Scale, Wim en Nupstr). De opnames werden overzien door Pita (Ex-Abn). Op Nergens Anders nemen de Rijmtechniekers je mee op een rit doorheen je eigen omgeving. Menselijk, maar wanneer nodig ook beenhard. Liefdevol, maar soms ook rancuneus. Buren, (ex-)liefdes, hoop en dromen, … Ze nemen geen blad voor de mond en hun hart ligt op de tong. Er zijn politieke partijen die beweren uit te spreken wat de gewone man in de straat denkt, maar zij hebben duidelijk Nergens Anders nog nooit gehoord. Rijmtechniekers willen vermijden om in die enggeestige categorie gevangen te worden, want we komen allen van nergens anders en op zijn minst hebben we dat gemeen.

rijmtechniekers - nergens anders

Tracklist

  01. Intro
  0.2 In Mijn Land
  03. Stress Aanval
  04. Ontkenningsfase
  05. Die Twee
  06. Rampenplan
  07. Blik
  08. Niemand
  09. Elk z’n waarheid
  10. Ge Weet ‘t
  11. Klasse Apart
  12. Nergens Anders
  13. Brief voor een vriend
  14. Uitblazen

Totale duur : 49,27 min

Uitgever: Show-Arma Records
Distributie: LCMusic.Nergens%20Anders
Quantcast

http://rijmtechniekers.nergens-anders.be

Shop release: In winkels tweede helft mei