Carloz – 6 Jaar Na Datum

16 mei 2009


carloz6jaarnadatum

Carloz rapt bij de Leuvens hiphopformatie AMOK (Altijd Mondig Ondanks Konfusie). Gedurende zijn carrière werkte hij onder meer samen met Sanctum, Juz Kiddin, Kaye Styles, Baz, Safi, Mentiz (NL) en andere… Carloz heeft nu zijn 1e solo album klaar, dat vanaf zondag 17 mei als gratis download zal aangeboden worden. Het 18 nummers tellende album is getiteld ‘6 Jaar Na Datum’. Op dit album neemt Carloz je mee naar de rap van de jaren ’90 zoals die vandaag bijna niet meer te horen is. Zijn gedachtengang is een weerspiegeling van zijn vroegere realiteit. Op deze plaat is de verstedelijkte context duidelijk te voelen en Carloz geeft de verzuchtingen of bedreigingen van jongeren die hier leven goed weer. Het album is zeer persoonlijk en hij weet zeer nauwgezet uiting te geven aan zijn eigen gevoelens en zijn omgeving. Talrijke herkenbare elementen in zijn verhalen staan toe je te raken en je daardoor mee te sleuren in zijn wereld…