PT kroe – Plantrekkers (RifRaf)

1 juni 2009


Na acht jaar aan de weg timmeren doet PtKroe bij het grote publiek wellicht nog altijd weinig belletjes rinkelen. Het lijkt op dat gebied eerder van niet willen dan van niet kunnen, want de Mechelse rappers die zich in het Nederlands uitdrukken hebben wel degelijk de skills en de flows om zelfs de meest stoïcijnse kniesoor aan het hoofdknikken te krijgen. De producties van Boca en Mellow P zijn bovendien ook erg fris van de lever – een rhyme over een streepje hitsige tango moet kunnen – en dat zorgt dat deze zes nummers tellende schijf vlotjes binnen gaat. De eerste helft beklijft beter dan de tweede, vooral omdat de drive en het enthousiasme er op het einde precies wat uit zijn. Hoe dan ook het ontdekken waard.

Review door (fj) voor RifRaf (c) 2009