Nekka zoekt opvolger Yevgueni

1 juni 2009


Dit najaar vindt de zesde editie van de Nekka-wedstrijd plaats, dé zoektocht naar nieuw Nederlandstalig talent. Tijdens de demoselecties, de preselecties, de halve finales en de finale gaat Nekka op zoek naar de opvolg(st)er van Yevgueni, Mira, Buurman, Lenny & De Wespen, Manmanman, Hannelore Bedert, JackoBond, … met als ultieme beloning een plaats op Nekka-Nacht 2010. Inschrijven kan nog tot 30 juni en dit online via vi.be. Nieuw dit jaar is dat de wedstrijd ook open staat voor artiesten uit Nederland. Deelnemingsvoorwaarden en een volledig overzicht van het prijzenpakket zijn te vinden op www.nekkawedstrijd.be. De Nekka-wedstrijd is een organisatie van Nekka vzw in samenwerking met AB, Poppunt, Muziekmozaïek, Creatief Schrijven, De Kleine Avonden, 30CC Leuven, CC Hemiksem, Podiumcafé RoodWit en Trefpunt, Edge.be, Moodio TV, Sabam-Cultuur en Radio1.