De Predikanten – Wablief?

21 juni 2009


Wablief? het debuutalbum van De Predikanten — Eenvoud, los van naïviteit, maar mét stijl: daar draait het om op Wablief?, het langverwachte debuutalbum van De Predikanten. De eersteling van dit Aalterse hiphopcollectief is tegelijk herkenbaar en heerlijk onverstaanbaar en staat bol van stomende grooves, funky elektronica en sexy swingjazz. Hun gebalde mix heet van de naald en rad van tong bracht hen al op de podia van AB, Charlatan, Vooruit en TMF Stressfactor en on air op Studio Brussel en JIM.

Schuif die schijf in uw stereo of ga dit Zuidwest-Meetjeslandse streekproduct gewoon een keertje live proeven. k Goat ui zegn!

vr 26 juni 2009: Releaseparty Aalter, JC Kadans
wo 22 juli 2009: Releaseparty Gent: Boomtown (Gentse Feesten)

Op vrijdag 26 juni releasen De Predikanten hun album ‘Wablief?’ met een dik feest in JC Kadans, Aalter. Voor en na het optreden kan je uit je dak gaan op de beats en grooves van Mr. Leenknecht, l’Imaginaire, Syntax, Boycot en Nepthali. Inkom is gratis. Bestel nu al het album zodat het voor je klaar ligt op de release party! Ook de t-shirts, tanktops, sweaters en hoodies zijn er. Geef voor zaterdag 13 juni (23u) je precieze bestelling door en ze ligt klaar op de release. Meer info op depredikanten.be.

predikanten-wablief1