Ganz Gflipt – In Aantocht

Canabio, Don Luca, Tiewai & Ricca presenteren “Ganz Gflipt”. Vergeet even de Vlaamse klei… Ontsproten uit Limburgse steenkool en getogen op Genkse stoeptegels tussen Winterslagse brik brengt Ganz GFlipt Hiphop zoals Hiphop hoort te zijn. Geen kleffe clowneske karikatuur, geen onzin over bitches, bling of dure couture, maar gevatte lyrics, on point delivery en oorsmerend vette flows over beats met de ziel en het ritme van een gospelkoor op Pasen. Niet altijd even serieus en met die (h)eerlijk ruwe rand droppen Vlaanderens Finest ‘die echte shit’… Hou het in de gaten, want: Ganz G Flipt in aantocht, g’ hebt geen idee wat eraan komt!

Tracklist

1. In aantocht
2. Blaze
3. Ganz gflipt
4. Vol stijl
5. Geen houde aan
6. Magische bonen ft. Nupstr
7. Genk stad III
8. G’hebt gelijk
9. Leef vandaag ft. Baz
10. Beter chille ft. Ondergronds & Pool
11. Ze zien ons ft. Luigi & Ramona
12. Niet meer neer te halen
13. Liefde

* Bonus
14. Echt herkent echt ft. Papa Jay & Tenshun
15. Sambuca night

Preview

Je kan drie tracks beluisteren op vi.be, klik hier!

Meer Info

Check http://www.ganzgflipt.be


2009-gg