Jizz – J.I.Z.Z.

4 juli 2009


Made Men Muzik is een nieuw Vlaams label met oude bekenden. Jizz, Amer en de boys Mr. Razor en Luviuz van Fastlife Productions zijn 24 uur per dag on the grind om de hardste tracks uit te brengen. Hun eerste wapenfeit is de zelf geschoten en gemonteerde videoclip van J.I.Z.Z, afkomstig van het onlangs gerelease album Pompenofverzuipeh. Dit album is nog steeds online te bestellen op belgianmusiconline.be of door een mailtje te sturen naar info@mademenmuzik.com. Om de release van de clip te vieren hebben Jizz en Luviuz met de hulp van West-Saïd nog een track in elkaar gebokst. Tevens is de EP “Ik ben superman, bitch!” van Jizz & Luviuz nog steeds gratis te downloaden op de myspace van Jizz.

Track

Jizz – 64 Barz ism West-Saïd (prod. by Luviuz)

Links

www.mademenmuzik.com
www.youtube.com/officialmademenmuzik
www.myspace.com/officialmademenmuzik
www.myspace.com/thekingof2060
www.myspace.com/flpmusic