Muzikantendag 2009

Op zaterdag 14 november turnt Poppunt de Ancienne Belgique in Brussel opnieuw om voor een hele dag workshops, infosessies, masterclasses, feedback en tips & tricks tijdens de 8° Muzikantendag.

Met dit jaar nog meer workshops en de kans om zelf aan gear te prutsen!

Demofeedback, grunten, grooven, metalbas- en gitaar, basbegeleiding, advies op maat, Fnac Fotoshoot, gehoorbescherming, 2 meter sessie, vivisectie, Logic Studio Crash Course, Hammonds en Fender Rhodes, gitaarslagen, drummen met iPhone, beter Engels, feedback op je persbericht, Eerste Hulp bij SongWriting, samenzang, bandbranding, drummen 2.0, drumfills, open stemmingen, songwriting, percussie, auteursrechten, … Iedereen z’n goesting – de eerste workshops staan online!

Links

Muzikantendag: The Ultimate Playground


Demofeedback Urban/Hiphop
door Scale en Mellow P

NB: inschrijven noodzakelijk!