De jury over Steven H in de halve finale OVRC

26 oktober 2009


De jury van het Oost-Vlaams Rock Concours schreef over de show van Steven H in de halve finale: “Steven H brengt Kolder-Hop of noem het Aerobic-Hop en wint alvast de prijs van de leukste bindteksten. We zijn aangenaam verrast door zijn Woost-Vlaams dialect (sommige aanhoorders verstaan er geen kneit van), dynamiek én performance. Steven H is een grappige authentieke performer die iedereen kan inpakken. We horen platte beats volgens het gekende hiphop recept. Donkere themas worden paradoxaal met veel humor gebracht. Het nummer ‘t Zit tegen’ is een regelrechte hit, we hunkerden ook naar het nummer “Saai in den backstage” (een gemiste kans!) maar kregen 3 trage nummers voorgeschoteld. Vreemde opbouw en wat ons betreft ongelukkige setlist. De side-kick zangeres kleurt het geheel mooi in maar na 3 beurten hebben we het wel gehad. De uitsmijter bracht ons gelukkig weer bij de les. De jury twijfelt, hoort Steven H eerder thuis in de cabaret of is hij zanger ? Als hij geen wildcard haalt misschien de perfecte presentator voor de finale ?” (bron)