Uberdope naar finale Nekkawedstrijd

4 november 2009


Finalisten Nekkawedstrijd gekend

Vorige zaterdag vond in Hemiksem de tweede halve finale plaats van de zesde editie van de Nekkawedstrijd. De teerlingen zijn geworpen, de finalisten van de Nekkawedstrijd 2009 zijn bekend. Dat de finale een opmerkelijk staaltje zal bieden van de brede muzikale perspectieven van het gezongen Nederlands, blijkt zonder meer uit de gedurfde selectie die de jury maakte. Meer info over de finalisten zul je ook te horen krijgen in Allez Allez op Radio 1. De 6 finalisten zullen er de komende weken in de studio voorgesteld worden… Volgende groepen haalden de finale: SAF, Senne Guns, Kamp Maria en Uberdope uit Vlaanderen, en Ambacht en Renee van Bavel uit Nederland.

Tickets voor de finale zijn te verkrijgen via www.abconcerts.be of op tel. 02/548.24.24

Halve finales Nekka-wedstrijd : verslagen op Moodio TV

Mediapartner Moodio TV maakte van beide halve finales in Leuven en in Hemiksem mooie beeldverslagen. Deze kan u bewonderen op www.moodio.tv/webtv/nl/NTE2/nekka-wedstrijd of hier op Vlaamse Rap.

l42