Single Vijvenveertig brengt meer dan 3000 euro op voor vzw Oigo

8 november 2009


Het verhaal van Andy Sierens werd verteld in de eerste reeks van het vtm-programma ‘Hart voor Mekaar’. Op zijn 21e verjaardag kreeg Andy te horen dat hij non-hodgkinlymfoon had, een zeer agressieve kanker… Ondanks zijn ziekte bleef Andy vechten en zette hij zich in voor zijn grote passie: muziek maken. Het was de zus van Andy die ‘Hart voor Mekaar’ inschakelde om Andy’s grote droom waar te maken. Samen met Hooverphonic kreeg de rapper de kans in een professionele studio de single ‘Mijn Leven’ op te nemen, ten voordele van de vzw OIGO (Opgeven is geen optie). Andy’s nationale debuut was een schot in de roos. Het was de zesde keer sinds het ontstaan van Ultratop in 1995 dat een song binnenkwam op nummer 1. De verkoop van de single bracht meer dan 3000 euro op. Het bedrag werd overhandigd aan de VZW OIGO. ‘Hart voor Mekaar’ keert binnenkort terug bij vtm, deze keer gepresenteerd door Rani De Coninck en Birgit Van Mol.

Bronnen

VTM en TV-Visie