Rad-2-1 Mini-album

1 december 2009


rad-2-1Dat 3600 staat voor Vlaamse hiphop op z’n best is al oud nieuws, maar wordt opnieuw bevestigd. Rad-2-1 (lees: Redwan) komt Genk terug op de kaart zetten! Geen gebrag & geboast, overbodig representen en hiphop voor hiphoppers, neen. Hot issues worden aangekaart, een scheutje humor en poëtische rijmen vertellen wie de persoon achter de artiest en muziek eigenlijk is. Een verfrissende stijl binnen het Vlaamse en Genkse hiphopscène. Curly G (Q-sign) neemt enkele refreinen voor haar rekening en ook Seg & Pavé (Starflam) komen even langs om wat verses te droppen. Met zijn eerste mini-album laat Rad-2-1 meteen merken dat hij meer in zijn mars heeft! Geniet van dit eerste album en kijk uit naar de volgende!

Snippets

Bestellen

Mail naar rad-2-1 (at) hotmail.com