Belgian Tracks Radio

2 december 2009


Belgian Tracks is het gloednieuwe huismerk-programma op RadioStad. Het is de ultieme “Rendez-Vous” voor wie op de hoogte wil blijven van de laatste releases en nieuwtjes op urban vlak in de Belgische scene. Elke uitzending krijgt u de kans om kennis te maken met een studiogast die u zelf ook kan aanvragen. Voor de interactieve luisteraars is het mogelijk om live on-air een praatje te slaan met onze gast of presentator en jouw kijk op Belgian Tracks aan ons duidelijk te maken. Binnen ons multi-cultureel België word niet alleen Nederlands, Frans of Duits gesproken daarom staat Belgian Tracks open voor invloeden van alle culturen. Keep your ears to the streets en laat het ons weten!”

“Belgian Tracks” elke woensdag op Radio stad (107.8fm) van 20u-22u !!!

Link

http://www.belgiantracks.be/