Uberdope valt in de prijzen op de Nekka wedstrijd

7 december 2009


Op 5 december vond de finale van de Nekka wedstrijd plaats in de AB te Brussel. Van de 89 inzendingen bleven er 6 bands over om te strijden voor een podiumplaats op de Nekka Nacht 2010. De hoofdprijs van de Nekka wedstrijd 2009 ging uiteindelijk naar de Gentse zanger Saf. Voor de Gentse hiphopformatie Uberdope viel er een deelname aan ‘Nekka: De Kleine Avonden 2010‘ uit de bus. In De Kleine Avonden bundelen BroedBloeders VZW en Nekka VZW de krachten om drie originele acts uit de recentste Nekkawedstrijd de baan op te sturen met één enkele missie: het Grote Publiek inpakken met nieuwe Kleine Liedjes! Samen met o.a. Raf Walschaerts zullen deze Nekkafavorieten een avondvullende voorstelling creëren waarin hun eigen Nederlandstalig werk centraal staat. Samen én toch apart. Te zien in de Vlaamse theaters vanaf september 2010. Meer details op http://www.dekleineavonden.be/