Podcast ::: Koffie en Beats pt. 3 met PT Kroe

7 december 2009


Koffie&Beats draait om koffie en beats: hiphop uit België en Nederland met hier en daar een sprongetje naar het buitenland. Adriaan en Rens bemannen de mic en geven iedere week een overzicht van wat er leeft in de Belgische en Nederlandse urban scène. En als het moet sturen ze Dikke Diri op pad voor een verslag ter plaatse.

De show

Deze week in Koffie&Beats beginnen we met een interview met Jonas en Fatty K van op Belgium Beatbox 4 in Landegem. Verder hebben we PT kroe op de koffie. Shockproof, Tumult en Wanna halen het onderste uit de kan en maken een beetje promo voor het volgende HipHopKafé.

De platen

Koffie Khonnect – Koffie khonnects level
Scylla – Bx vibes
Kleine J en Cartes – Kookboek
Castro- Eens
Nag-Stap in
Mo en Brakko- Op de boombap
Predikanten- Blijf van mijn peird
Basta Bla- de ontmoeting
Pt kroe-presentaties
Turk- de hossel
Pepe-Aan u de keus
Fresku- twijfels

Haalden het Onderste Uit De Kan: PT kroe

Luister

http://www.360radio.be/?p=87