Podcast ::: Koffie en Beats pt. 6 met Braem

Koffie&Beats draait om koffie en beats: hiphop uit België en Nederland met hier en daar een sprongetje naar het buitenland. Adriaan en Rens bemannen de mic geven iedere week een overzicht van wat er leeft in de Belgische en Nederlandse urban scène. En als het moet sturen ze Dikke Diri op pad voor een verslag ter plaatse.

Naast pompende beats wordt er ook rijkelijk en veel koffie gedegusteerd. Om de twee weken proeven we een andere koffie van Vandekerkhove Koffie. Deze uitzending hebben we interviews met Zwart Licht, Flinke namen en Gers . Braem komt op de koffie en haalt ook het onderste uit de kan aan het eind van ons programma. Verder nog een exclusive van op het nieuwe album van Nupstr , Vooruitgang.

De show

Gers Pardoel- Op zoek naar de symfonie
Rijmtechniekers- Niemand
Flinke namen- Wolken
Kraantje Pappie- Clubvoer
Nupstr- H.U.N
Braem ft Basta Bla- Word
Zwart Licht- Backup staat klaar
Pervers- Lopen
Mellow p- Nieuwjaarsbrief
Extince- Viervoeters
Stormtroepers- Entertainment

Luister

http://www.360radio.be/?p=132