Podcast ::: Koffie en Beats pt. 7 met Digsville

9 januari 2010


Koffie&Beats draait om koffie en beats: hiphop uit België en Nederland met hier en daar een sprongetje naar het buitenland. Adriaan en Rens bemannen de mic geven iedere week een overzicht van wat er leeft in de Belgische en Nederlandse urban scène. En als het moet sturen ze Dikke Diri op pad voor een verslag ter plaatse.

Deze uitzending een interview met Jos rond de plannen van de SLAM SHOP in 2010. De mannen van Flowlife Bumz, Tradd en Verstatell en ook Rubski en Phil van het nieuwe label Digsville komen bij ons op de koffie en halen ook het onderste uit de kan aan het eind van ons programma! Verder nog een exclusive van Rookwalm ft. Prev.

Tracklist

Kraantje Pappie: On top of the competitie
Negative- Money Money Buit Buit
Jawat- AEIOU
Paolo Ft. Dyno- No exceptations
Rookwalm Ft. Prevster- Steekvlam
Koenfoe- Sorry
Hef Ft. Badboy Taya & Feis- Op een missie
Dret –Mijn stijl (skit)
Tourist- Liefde Liefde
Typhoon – Licht uit
Rubski- Boom
Shockproof- Supervisie

Luister

http://www.360radio.be/?p=151