Podcast ::: Koffie en Beats pt. 8 met NupstR

15 januari 2010


Koffie&Beats draait om koffie en beats: hiphop uit België en Nederland met hier en daar een sprongetje naar het buitenland. Adriaan en Rens bemannen de mic geven iedere week een overzicht van wat er leeft in de Belgische en Nederlandse urban scène. En als het moet sturen ze Dikke Diri op pad voor een verslag ter plaatse. Deze uitzending hebben we een interview met Kjell Vanderhaeghen rond de feestjes en evenementen die hij organiseert in 2010. Stormtroepers komen bij ons op de koffie en halen het onderste uit de kan aan het eind van ons programma! Verder nog een exclusive van Nupstr ft 1voud & Ricca.

Playlist

Skenkie-Drank
Dret&Krulle- Grimey
Jizz- De wereld is van ons Pt 2
Nupstr Ft 1Voud&Ricca- Simpel (Exlusive!)
Hef – Op een missie
Stormtroepers- Entertainment
Winne ft akwasi&Fresku – Binnenvetter rmx
Fakkelbrigade- Schouders ophalen
THCM- Aanstekelijk
Rauw&Onbesproken- In God’s naam
Surya- De weg erheen

Luister

http://www.360radio.be/?p=161