Podcast ::: Koffie en Beats pt. 17 met Gloria

4 april 2010


Koffie&Beats draait om koffie en beats: hiphop uit België en Nederland met hier en daar een sprongetje naar het buitenland. Adriaan en Rens bemannen de mic geven iedere week een overzicht van wat er leeft in de Belgische en Nederlandse urban scène. En als het moet sturen ze Dikke Diri op pad voor een verslag ter plaatse. Deze week kwam Gloria op de koffie en zoals gewoonlijk haalde ook zij het onderste uit de kan!

Playlist

Mini thug- Geloof me
Kempi- The Light ft. Bone Thugs-N-Harmony
2000wat- Gaan
Baz – Alles ft. Sage
Gloria- No matter what
De jeugd van tegenwoordig- Sorry
Fresku- Mama ik snap je
Opgezwolle- Regendans
Turk- ‘k Wil cash
Nasta&Niz- Roepen en stoefen
Het verdict- Kop in de wolken
Bockie-
Winne- Geef acht Remix

Luister

bit.ly/koffie17