Antwerps Hiphop label viert 2-jarig bestaan (StampMedia)

Eigen Makelij is een Antwerpse Hiphop label dat in mei 2 jaar bestaat. Op vrijdag 7 mei vieren ze dat uitbundig in TRIX. Wat destijds begon als een project rond 2000WAT en hun debuut cd ‘Koekembak’ is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig label met een 15 tal artiesten. De onlangs uitgebrachte verzamelaars Eigen Makelij vol. 1 & 2 werden heel goed ontvangen door de fans en de media. De 101 barz studiosessie bij de Nederlandse hiphop held Rotjoch is ook onze Noorderburen niet ontgaan. In het najaar komen er een aantal nieuwe individuele en groepsprojecten aan. 7 mei kan je hier al een aantal previews van verwachten. Hiphop lééft in de Vlaamse underground. StampMedia was op 5 maart te gast in TRIX Muziekcentrum en legde de vinger aan de pols tijdens de releaseparty van Eigen Makelij Vol. 2.

© 2010 – StampMedia – Bert Roymans, Hans Gebruers, Vincent Van Nauw