Steven H – Ik, Steven H (RifRaf)

4 juli 2010


En de ep-trofee voor de meest tragische zelfhater van de maand gaat naar: ambtenaar Steven H uit Kaster! Steen en been klaagrappend in zijn West-Vlaamse streektaal, gunt deze malcontente fonctionnaire je een horribele kijk in zijn pokkesaaie bestaan. Te weinig vrouwen, geen vrienden, een vervelende baas en een manifest gebrek aan strijdvaardigheid om Iets Te Veranderen. Waarom eens niet een jaar het wandelend vraagteken uithangen aan de andere kant van de wereld, Steven? Verzet de zinnen in Melbourne, doe de Great Ocean Road, duik in een kooi naar bloeddorstige haaien en zwaai die duffe hufters hier, alsook het vooruitzicht op je dik pensioen later, vaarwel. Het gaat tòch slecht over de hele lijn, zeg je zelf in ‘t Zit Tegen. Straf nummer trouwens, vol venijn, maar helaas met zeer beperkte houdbaarheid. Je bent of wordt immers wat je rapt en gezien het uitknipbare masker met je lusteloze beeltenis erop, vrees ik het ergste. Sterkte! Verkrijgbaar op vinyl en via iTunes.

Review door (kh) voor RifRaf (c) 2010.