Eigen Makelij ft. Kleine Jay & Cartes @ Trix

9 september 2010


Kleine Jay & Cartes vormen al vijf jaar een onafscheidelijk rappersduo uit Den Bosch. Jay hielp Cartes de publieksprijs te veroveren in de Grote Prijs van Nederland-finale van 2006 en Cartes backte Kleine Jay bij de winst van de Grote Prijs in 2007. Op 10 september brengen ze hun tweede en tevens laatste gezamenlijk album uit in België. De aanstaande dubbelaar bundelt feitelijk twee solo-albums waarop Cartes en Kleine Jay elkaar soms supporten. Na deze plaat en de uitgebreide albumtour wordt het stilaan tijd dat beide rappers hun eigen weg inslaan. Maar voor het zover is krijg je ze eerst exclusief te zien in Trix!

De support wordt zoals steeds op de Eigen Makelij avonden voorzien door artiesten uit eigen stal. Vanavond zijn dat Ganz Geflipt en Tastic. Eigen Makelij is een Antwerpse Hiphop label dat destijds begon als een project rond 2000WAT en hun debuut cd ‘Koekembak’. Ondertussen is het uitgegroeid tot een volwaardig label met een 15-tal artiesten. De onlangs uitgebrachte verzamelaars Eigen Makelij vol. 1 & 2 werden heel goed ontvangen door de fans en de media.

Er is geen voorverkoop. De tickets kosten 15 euro, je krijgt er wel meteen het dubbelalbum van Kleine Jay & Cartes bovenop!

Datum: vrijdag 10 september 2010
Deuren: 20u00
Start: 20u30
Prijs: Kassa: € 15
Zaal: Trix Club, Antwerpen