Urban TV brengt 100% Mechelse hiphop

In Mechelen werd onlangs UrbanTV voorgesteld, een nieuw platform dat een hele waaier aan urban muziekprojecten gaat aanbieden: nieuws, interviews, muziekclips, een website, recensies, samenwerking met rappers en producers, enz. Het produceren van muziekclips voor rappers uit de regio Mechelen of het aangaan van co-producties behoort ook tot de plannen.

UrbanTV werd opgericht door regisseur Davy De Facq en Jordan Colo, manager van de hiphopformatie Swaggteam. Jordan Colo en Davy De Facq zullen niet alleen de gezichten worden van UrbanTV, zij zullen daarnaast ook de volledige inhoudelijke lijn van de zender gaan bepalen. Ze willen met UrbanTV een belangrijke rol gaan spelen in de Mechelse hiphopwereld en de bekendheid van de lokale scene in Vlaanderen verhogen.

UrbanTV wordt een 100% Mechelse hiphopzender die jongeren op de hoogte zal houden over het reilen en zeilen van hiphop in hun stad. Jordan Colo en Davy De Facq zijn zeer optimistisch over het project, en hebben er het volste vertrouwen in dat UrbanTV kan uitgroeien tot een referentie voor iedereen die van ver of dichtbij betrokken is in de wereld van de Mechelse hiphop en zijn artiesten.