GZA zkt Support

8 maart 2011


Gary Grice, beter bekend onder zijn artiesten naam GZA en ‘The Genius’, is een Amerikaanse hip hop artiest die op 17 April een spetterende live show zal geven in de Vk*. Heb jij de vaardigheden, de juiste flow en schrijf je inspirerende en uitdagende lyrics dan ben jij misschien wat vi.be zoekt: een support voor GZA op 17 April 2011.

GZA is vooral bekend als stichtend lid van de hip hop groep de Wu-Tang Clan. Na de samenwerking met de groep, waardoor hij veel faam en respect kreeg in de hiphop wereld, volgde een indrukwekkende en succesvolle solo carrière. Wat GZA vooral onderscheid van de rest is zijn vermogen om met weinig woorden zeer complexe beelden te creëren. Bepaalde nummers van GZA lijken soms heel eenvoudig, maar schijn bedriegt. Vaak worden in zijn nummers meerdere metaforen verwerkt waardoor je als luisteraar wordt aangezet om er verder over na te denken. Hij wordt dan ook vaak door critici aangeprezen als zijnde, zoals zijn artiestennaam impliceert; Geniaal. Dit etaleert hij meer dan ooit in zijn tweede album ‘Liquid Words’.

Op 17 April zal hij live optreden in de Vk*, denk je dat jij het aankan om in zijn voorprogramma te verschijnen, stel je dan nu kandidaat op vi.be en maak kans om GZA’s support te zijn.

What to do?

Schrijf je in! Zorg dat je vi.be profiel volledig is: muziek (min. 2 eigen tracks; beste song bovenaan), een korte bio van max. 500 woorden, vermelding van de bandleden (naam, functie, woonplaats), invloeden, concertkalender, en eventueel foto’s … (Nog geen vi.be-profiel? Registreer hier)
Reageer op dit bericht, drop a line
Deadline: 3 april 2011!