West-Vlaamse rappers roepen op tot vermoorden van pedofielen (Clint)

27 juli 2011


Een stel radicale hiphoppers uit Roeselare hebben een clip gepubliceerd waarin ze in hun ‘schoonste’ West-Vlaams pedofielen aan het kruis hangen en de dood inrappen. Ze schoppen vooral in de kloten van de kerk en zijn heel duidelijk over wat zij met pedofielen zouden doen.

De rappers verwijzen duidelijk naar de pedofiele pastoor Van Gheluwe en willen daarmee alle pedofielen definitief een toontje lager doen zingen. Zelf houden ze zich daarvoor niet in. Ze spijkeren illuminati zoals de kerk, die volgens de stoere jongens een zielig spel van geheime vennootschappen is, aan hun eigen kruis.”De enige geheime kennis zit diep in jezelf”, klinkt het refrein nog redelijk oké én verstaanbaar…

Maar als je erin slaagt de rest van het West-Vlaams van de rappers te vertalen “schoppen ze de stront open”. De kerk moet knielen onder zware pedofilistische oordelen. “Vergeleken met de kerk is Dutroux een klucht”, wat de West-Vlaamse gasten ferm hun strot uitkomt. “Jullie hebben genoeg van al je zaad gelost in die kinderen” en als het van de mondige hiphoppers afhangt moeten pedofielen gestraft worden met de dood. Daar zijn de jongens resoluut in en roepen iedereen tot hetzelfde op: “Ga naar de kerk en snij hun ballen af”.

De nationalistische bende noemt zichzelf “echte leeuwen” en hopen dan ook dat hun rap tegen pedofielen het nieuwe volkslied wordt.

Bron: Clint

Zie ook: Vandaag