Popadvies on tour 2012

27 februari 2012


Bands, muzikanten, dj’s, producers en managers kunnen al jarenlang bij Poppunt terecht voor gratis popadvies. We beantwoorden jouw vragen over speelkansen, over hoe je op de radio komt of aan de oprichting van een vzw begint, over vergoedingen als dj of band, sociale zekerheidsbijdragen, SABAM, het uitbrengen van nummers in eigen beheer, enz.

Het poplandschap lijkt soms een doolhof aan regels en mogelijkheden. Poppunt heeft alle info in huis om je wegwijs te maken en beantwoordt al je vragen per mail, telefonisch of in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Brussel.

In a t-heater near you

In maart slaan Poppunt en t-heater opnieuw de handen in elkaar om om je Popadvies on tour voor te stellen. Je hoeft dus niet naar Brussel te komen – Poppunt komt naar jou toe, in een t-heaterkantoor in jouw buurt! We trekken een uur voor je uit om jouw hoogstpersoonlijke vragen te beantwoorden.

En als je er dan toch bent: muzikanten, dj’s en kunstenaars van alle slag kunnen bij een Sociaal Bureau voor Kunstenaars (SBK) als t-heater terecht om de betaling van hun artistieke prestaties te regelen. Direct in orde volgens de fiscale, sociaal-rechtelijk en arbeidsrechtelijk wetgeving, volgens de regels van de kunst en wég administratieve rompslomp!

Oh… and one more thing…

Er zijn geen addertjes onder het gras: iedereen kan langslopen, je hoeft dus geen klant te zijn bij t-heater. Wie zich bovendien inschrijft en de Muzikantengids wil aanschaffen kan deze uitzonderlijk voor €20 in plaats van €26.90 kopen.

Schrijf je in op vi.be