‘t Hof van Commerce op Rock Werchter 2012

30 juni 2012


Na een sabbat van zeven jaar staat ’t Hof van Commerce eindelijk terug op Werchter met de nieuwe plaat ‘Stuntman’. Iets waar blijkbaar niet alleen de fans naar uitkeken: gisteren al lieten Kowlier & co. op hun Facebookpagina weten dat ze er ‘collectief enorm veel goesting’ in hadden. Exact een week geleden stonden de West-Vlamsche hiphoppers hier ook op TW Classic, al rapten ze toen wellicht voor een iets ander publiek.

Lees verder op humo.be

“Gedoan met controverse”, rapte Buzze in ‘Kom mor ip’, het voorlaatste nummer van zijn set. Tevergeefs: op dat moment had ‘t Hof van Commerce al gelachen met de paus (om zijn fascinatie voor piemels van kleine jongens), 2Pac (zijn slappe handje), Barack Obama (zijn huidskleur) en Freddie Mercury (zijn geaardheid).

Lees verder op demorgen.be