“Rapsong gemaakt voor verongelukte Anes”

26 augustus 2012


Twee jaar geleden kwam Anes L’Hamiti (16) uit Hofstade (Zemst) in Mechelen om het leven tijdens het eerste ritje met zijn bromfiets. Om hem te herdenken, hebben zijn broer Ottman (24) en rapper Sami Abdou alias Biest (24), een goede vriend, nu een ontroerend rapliedje gemaakt.

“Als wij konden, zouden wij je naar beneden wensen.” Dat zingt Sami in het nummer. Deze week was het twee jaar geleden toen Anes met zijn bromfiets op de Zemstbaan in Mechelen de controle over het stuur verloor, en tegen een boom botste. “Op een kilometer van huis. Hij mocht er eigenlijk nog niet mee rijden. Maar je kent dat, zo’n jonge gast wil iets dat nieuws is toch even uittesten. Hij was gaan tanken in Mechelen-Zuid en onderweg naar huis werd hem dat fataal”, vertelt zijn grote broer Ottman.

Lees verder

Klik hier