UrbaNice met Astrid Demeure & Brahim (MNM)

In het nieuwe MNM-programma UrbaNice houden Astrid Demeure en Brahim elke donderdagavond de vinger aan de urbanpols van Vlaanderen en de wereld. Ze nodigen artiesten en dj’s uit, spotten trends en hebben aandacht voor alle vormen en manieren waarop de urbancultuur zich uit.

Nieuws ::: UrbaNice met Astrid Demeure & Brahim (MNM)

Elke donderdagavond van 21:00 uur tot middernacht dompelen MNM-dj’s Astrid Demeure en Brahim hun luisteraars onder in de wereld van de urbancultuur. En dat betekent veel rap battles, DJ-sets en freestyles. Elke week komen bekende en minder bekende artiesten en rappers langs in de studio. MNM-nethoofd Rino Ver Eecke:

“In het voorjaar van 2012 presenteerde Astrid Demeure al Bootylicious, waarin ze onder andere bekende urbanartiesten interviewde. In het najaar van 2012 nog sloegen Brahim en Astrid de handen in elkaar voor het radioluik van het Eén-programma In de mix. En in de week van 28 januari zal ook Big Hits heel wat aandacht besteden aan urbanmuziek. De openheid en het positivisme van de urban leefwereld spreken ons enorm aan bij MNM. Ik hoop dat we heel wat nieuwe artiesten mogen ontdekken de komende maanden.”

Bron: http://www.radiovisie.eu/

Voor UrbaNice is MNM op zoek naar talent dat naar de studio wil komen om zijn ding te doen (rappers, DJ’s, beatboxers,..) en naar demo’s. Stuur je materiaal op naar urbanice@mnm.be