Matti & Mitz – Dubbelleven EP

10 oktober 2013


Dubbelleven is de nieuwste EP van Matti & Mitz. De twee rappers leerden elkaar kennen via het Gentse productiehuis TMOM. Vanaf die dag kriebelde het bij de twee rappers om samen iets in elkaar te puzzelen. Na gesprekken met verschillende producers beslisten ze om niet met één maar met verschillende beatmakers in zee te gaan. Zo staan er op het album onder andere beats van Cozone, A3, Koben en een beat van Matti zelf.

Download ::: Matti & Mitz - Dubbelleven EP

Dubbelleven gaat over het dubbele leven als rapper enerzijds en student of werknemer anderzijds. “De Belgische hiphopscene groeit als nooit tevoren maar momenteel zijn er weinigen die daar ook van kunnen leven” zegt Matti. Op de Dubbelleven EP vind je nummers die dit plaatje schetsen alsook meer technisch gerichte nummers waar Matti & Mitz hun “skills” maar al te graag aan de luisteraar tentoonstellen.

Download

Tracklist

  • 1. Geven & Nemen
  • 2. Soms
  • 3. Nee Man
  • 4. Ze Proberen
  • 5. Dubbelleven
  • 6. Op Niveau
  • 7. Droom
  • 8. Wrong