Irri & Hugo – Gelukshormoon EP

11 oktober 2013


De nieuwe EP van Irri en Hugo is er één waarin ze zonder omwegen hun ervaringen verwoorden omtrent geestelijke gezondheid, medicatie, hulpverlening, de reacties rondom en hoe dit hen beïnvloedt. De plaat wordt uitgebracht op de dag van de geestelijke gezondheidszorg, 10 oktober, in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas.

Cover

Release ::: Irri & Hugo - Gelukshormoon EP

Tracklist

  • 1. Bubbelbel
  • 2. Duvelkeskermis
  • 3. Herfstmens
  • 4. iRRi & Hugo, Bart Peeters – Sint-Franciscus
  • 5. Voor jou
  • 6. Uit de cirkel

Preview

Credits

Teksten: Tom De Rocker. Muziek: Seppe De Klerck (met uitzondering van nr 4: oorspronkelijke muziek: Bart Peeters). Mastering: Thomas De Pauw voor Serendipitous Mastering. Foto hoes: Jan Verstraeten. Ontwerp hoes: Jan Verstraeten, Seppe De Klerck.

Meer info

http://www.irri-en-hugo.be/