Vlaamse Rap Awards 2013 – De Nominaties

De genomineerden voor de Vlaamse Rap Awards 2013 zijn gekend, en de prijzen worden uitgereikt op basis van jullie stemmen! Twee weken lang kan er gestemd worden, en het digitale stembureau gaat onherroepelijk dicht op vrijdag 24 januari, om klokslag middernacht. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt op zaterdag 1 februari via Twitter en Facebook. Op diezelfde dag worden de prijzen ook plechtig uitgereikt tijdens de tweede editie van het Rad Van Tong festival te Sint-Niklaas. Plaatsen zijn beperkt, dus bestel tijdig je tickets!

Vlaamse Rap Awards 2013 - De Nominaties

BESTE ARTIEST

BESTE GROEP

BESTE VIDEO

BESTE ALBUM

BESTE MIXTAPE / EP

BESTE LABEL

BESTE NIEUWKOMER

Bekijk de uitslagen van vorig jaar of

Uitreiking #VRA13 op za 1 feb

MEER INFO