Uitslag Vlaamse Rap Awards ’13 – Rad van Tong

3 februari 2014


Froze (Rauw & Onbesproken) kreeg de allereerste “Rad van Tong” award toebedeeld. De vakjury (hiphoplegende Castro, de organisatie van het Rad van Tong festival, en de muziekredactie van Vlaamse Rap) vond dat de Gentenaar het meest beantwoordde aan volgende definitie:

Meest creatieve en spitsvondige artiest of act. Los van entourage of omkadering. Werk zo sterk dat het de aandacht trekt. Durft tegen de stroom ingaan. Doet z’n eigen ding en spaart daarbij bloed, zweet noch tranen. Iemand die de pure definitie van hiphop vertegenwoordigt.

Froze haalde het van de twee andere genomineerden voor deze award, Brihang en SG Records.

– Froze @ Facebook
– Froze @ Twitter
– Froze @ Vlaamse Rap

Uitslag Vlaamse Rap Awards '13 – Rad van Tong

Foto door SD Photography