Don Luca — Luistermuziek (Chase)

26 februari 2014


Don Luca tekende onlangs bij Marmalade Productions en de vruchten van hun samenwerking werden geplukt, gekookt en ingeblikt. ‘Luistermuziek’ bestaat uit zeven tracks en is te koop op iTunes en Bandcamp. De titel van de EP laat al uitschijnen dat we hier geen oppervlakkige, goedkope muziek mogen verwachten. ‘Luistermuziek’ heeft dan ook een algemeen volwassen gevoel over zich en verdient je onverstoorde aandacht. Het is duidelijk dat Don Luca hier veel ‘Bloed, Zweet en Tranen’ heeft ingestoken.

Poëzie in Citéstyle mag je het gerust noemen, want als je echt goed luistert, kan je je in de Genkse Cités wanen. “Het is moeilijk om mezelf in te beelden in een ander leven. Ik schrijf mijn leed en pijn op met de pen en raak niet uitgeschreven. Ik rap in het Genks, maar ik blijf niet beperkt. Om tot hier te geraken heb ik dertien jaar hard gewerkt en geïnvesteerd tot mijn laatste cent..” Zegt Don Luca.

Lees verder op chase.be