Kramer – Pa

19 maart 2014


“Pa” van Kramer, uit het album “Droomt & Waakt”. Video door AAP Media.

Vandaag werd de clip voor “Pa” van het hiphoppende alter ego kRaMeR van Jeroen Perceval losgelaten op de wereld. In deze clip, een productie van AAP Media, duikt Matthias Schoenaerts op. Matthias is fan van het nummer en wilde maar al te graag zijn bekende tronie lenen om het nummer mee te promoten. Het nummer “Pa” is autobiografisch en gaat over de moeilijke relatie tussen de rapper/acteur en zijn vader/regisseur Luk Perceval. De clip speelt zich grotendeels af in en rond het Bosuilstadion van R. Antwerp FC, waar kRaMeR nog bij de jeugd speelde. Jeroen is dan ook Antwerp supporter in hart en nieren, ook in deze moeilijke tijden voor de club. Het hoofdpersonage wordt vertolkt door de getalenteerde Helder Onkelinx, die symbool staat voor de jonge kRaMeR. Na het loeiende en fel gesmaakte “Tis of Tis ni” is het de tweede clip uit het album “Droomt & Waakt”.