Vijf lastige vragen aan … Droge Piet (Chase.be)

8 juni 2014


Wie ben je eigenlijk?

Ik ben Pieter ofwel droge Piet, 25 jarige rapper uit Antwerpen. Ik leerde Mon kennen toen zijn familie iemand zocht voor begeleid zelfstandig wonen. Toen ik bij wijze van creatieve therapie begon met rijmspelletjes bloeide hij helemaal open. Een paar jaar voordien zat Mon samen in een leefgroep met Penny, een bijzondere jongen uit Merksem die enkel rustig wordt als hij geluiden kan maken met potten en pannen. Een paar maanden geleden heb ik voorgesteld om een album te maken met de jongens. Hun ouders vonden het goed. Zo is Vakmansklap ontstaan, mijn eerste wapenfeit als rapper. Daarnaast werk ik als sociologisch onderzoeker en ben ik iemand die dingen verzint in een poging grappig te zijn.

Wil je echt verder gaan met muziek?

Lees verder op chase.be