FAQ

www.vlaamserap.be werd in het leven geroepen om alle Nederlandstalige hiphop demo’s en albums uit Vlaanderen te catalogeren, en tracht nu vandaag door de continue bundeling van informatie het genre beter onder de aandacht te brengen. Het blog archief van de website gaat terug tot 1996.

Meewerken

Wil je graag meewerken aan dit project? Heb je meer info over reeds gepubliceerde releases en/of video’s? Ben je het niet eens met een review, en wil je er zelf één schrijven? Stuur dan al je materiaal naar vlaamserap [at] gmail [dot] com of gebruik onze dropbox. We behouden ons het recht voor om opname in de database te weigeren en aangeleverde teksten in te korten of te wijzigen.

Contacteer Ons

Stuur een mailtje naar vlaamserap [at] gmail [dot] com of klik hier.

Disclaimer

Privacy

VlaamseRap.Be respecteert Uw privacy, verzamelt geen persoonlijke gegevens, en zal nooit informatie over derden vrijgeven.

Gebruikersovereenkomst

Je mag informatie kopiëren en delen, als je op een correcte manier terugverwijst naar ons. Alle rechten van derden zijn voorbehouden.

Aansprakelijkheid

Afwijzing van aansprakelijkheid. Het bezoeken van deze website impliceert uw bevestiging van het feit dat u deze bepalingen heeft gelezen, begrepen en aanvaard. De gegevens op deze site hebben een informatief karakter. VlaamseRap.Be wil als onafhankelijk, niet-politiek kanaal berichtgeven rond het thema Vlaams gesproken hiphop muziek. VlaamseRap.Be is anderszijds ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk te stellen voor de visies en opinies uitgedrukt door artiesten waarover op deze website werd bericht. VlaamseRap.Be kan niet garanderen dat externe inhoud waarnaar op deze website gelinkt wordt up to date of veilig is, en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade aan uw computer.